Szervezők és támogatók

Keresztény Értelmiségiek Szövetsége

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége a legnagyobb keresztény civil szervezet Magyarországon. A negyedszázados múlttal rendelkező egyesület behálózza az egész országot közel 70 helyi csoportja révén. Célja a keresztény üzenet (evangélium) képviselete és terjesztése. Tevékenységét egyházi, társadalmi, kulturális és szociális téren egyaránt végzi. Aktív kapcsolatot ápol a határon túli magyarsággal, erősítve ezzel a magyar nemzet egységét.

Magyar Polgári Együttműködés Egyesület

A Magyar Polgári Együttműködés Egyesület 1996-ban alakult a polgári, nemzeti és keresztény közéleti erők összefogása, a polgári értékek, erények megóvása és országos kiterjesztése célkitűzésével. Az egyesület számos fontos és időszerű témában szervez társadalmi és szakmai egyeztetést, vitafórumot, kulturális eseményt, országos és határon túli rendezvénysorozatot a kitűzött célok és a polgári gondolkodás kultúrájának ápolása érdekében.

  • Elnök: Balog Zoltán
  • Cím: 1089 Budapest, Visi Imre u. 6.
  • Telefon: 061/ 299-8066
  • E-mail: mpee@mpee.hu
  • Honlap: www.mpee.hu

Professzorok Batthyány Köre

Keretet biztosítunk a polgári értékrendet magukénak valló egyetemi tanároknak, hogy a jelen kihívásaira hosszabb távon is érvényes megoldásokat keresve hozzájáruljanak a nemzet szellemi energiáinak mozgósításához, előmozdítsák erkölcsi és gazdasági felemelkedésünket. Tagjaink tekintélyét, tudását és tapasztalatait felhasználva, támogatást ajánlunk a polgári Magyarországért dolgozó politikai pártoknak és politikusoknak.