KÉSZ - Civil evangelizációs egyesület
iroda@keesz.hu | +36 1 328 0164
Látnivalók keresése
Ajaki csoport

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége ajaki csoportja Gáspár Mátyás plébános kezdeményezésére és támogatásával alakult 2021 októberében 14 taggal.
Az országos célkitűzésekkel összhangban, a nemzeti elkötelezettséget, keresztény értékeket, a család értékének erősítését, a hétköznapi evangelizációt tartjuk legfontosabb feladatunknak.
Tevékenységünk egyik meghatározó eleme keresztény-konzervatív előadók meghívása, keresztény hitünk, szellemi és kulturális értékeink, történelmünk, hagyományaink rendszeres bemutatása érdekében. Csoportunk célja, hogy igényes szellemi és lelki programok szervezésével közvetítse a keresztény szellemiséget és  kultúrát, valamint erősítse a történelmi keresztény egyházak közötti ökumenét városunkban. Az ökumené jegyében a város összes felekezetének híveit hívjuk ezekre az előadásokra.

Várjuk azoknak a csatlakozását, akik fontosnak tartják, hogy:

  • hasonló gondolkodású emberek közösséggé formálódva találkozzanak;
  • a nemzeti elkötelezettség és a keresztény értékek hangsúlyosan megjelenjenek;
  • a család értéke megerősödjön; egymástól és keresztény elkötelezettségű előadóktól tanulva előrevigyék az evangelizáció ügyét;
  • erőt képviselve hallassák hangjukat egy olyan civil szervezetben, amelyet ökumenikus szemlélet, kiegyensúlyozott konzervativizmus és értékelvű, szolidáris kritikagyakorlás jellemez.

Ha szeretnél csatlakozni csoportunkhoz, jelezd üzenetben nekünk!

alakulás ideje: 2021. október 11.
csoport elnöke: Ragány Zsuzsanna
elérhetőség: ragany02[kukac]gmail.com

Szervezett programok
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.