KÉSZ - Civil evangelizációs egyesület
iroda@keesz.hu | +36 1 328 0164
Nyilatkozatok
Az iskola gerince a tanár
A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége aggodalommal tekint a magyar társadalmat megosztó közoktatással kapcsolatos kérdésekre. Imával fordul Istenhez, hogy a konfliktusos helyzet mielőbb rendeződhessen.
Continue
A keresztségünk összeköt - Népszámlálás 2022
Október 1-jén kezdődik az országos népszámlálás. Az ebben szereplő, vallási meggyőződésre vonatkozó adatok az egyházak társadalmi jelenlétének objektív megítélésében fontos szerepet játszanak.
Continue
SegítőKÉSZ
A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége adománygyűjtést kezdeményez kárpátaljai egyházi és civil szervezetek támogatására, akik a helyi rászorulók és háborús menekültek ellátásában vesznek részt.
Continue
Legyünk döntésKÉSZek!
A Keresztény Értelmiségiek Szövetségének felhívása az áprilisi országgyűlési választás és az országos népszavazás előtt.
Continue
Az emberi méltóság védelmében
A KÉSZ lelkiismereti kötelességének érzi, hogy megszólaljon és figyelmeztesse mindazokat, akiket megtéveszthet bárki, aki magát ugyan a keresztény tanítás mentén határozza meg, de mindeközben az emberi méltóságot semmibe veszi.
Continue
Segítsünk a háború elszenvedőinek!
Mélységesen megrázta a világot az a támadás, amit Oroszország indított Ukrajna ellen február 24-én hajnalban. A háborús cselekmények az eltelt napokban fokozódtak, és várhatóan keleti szomszédunk egész területére kiterjednek. Hazánkban számos szervezet ...
Continue
This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you accept our privacy policy.