KÉSZ - Civil evangelizációs egyesület
iroda@keesz.hu | +36 1 328 0164
Nyilatkozatok
Erős házasság, szilárd család, növekvő nemzet
A keresztény egyházak és civil szervezetek idén 16. alkalommal szervezik meg a Házasság hete-rendezvénysorozatot Magyarországon február 12. és 19. között. A KÉSZ elnökségének üzenetével mi is csatlakozunk a kezdeményezéshez.
Continue
Az iskola gerince a tanár
A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége aggodalommal tekint a magyar társadalmat megosztó közoktatással kapcsolatos kérdésekre. Imával fordul Istenhez, hogy a konfliktusos helyzet mielőbb rendeződhessen.
Continue
A keresztségünk összeköt - Népszámlálás 2022
Október 1-jén kezdődik az országos népszámlálás. Az ebben szereplő, vallási meggyőződésre vonatkozó adatok az egyházak társadalmi jelenlétének objektív megítélésében fontos szerepet játszanak.
Continue
SegítőKÉSZ
A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége adománygyűjtést kezdeményez kárpátaljai egyházi és civil szervezetek támogatására, akik a helyi rászorulók és háborús menekültek ellátásában vesznek részt.
Continue
Legyünk döntésKÉSZek!
A Keresztény Értelmiségiek Szövetségének felhívása az áprilisi országgyűlési választás és az országos népszavazás előtt.
Continue
Az emberi méltóság védelmében
A KÉSZ lelkiismereti kötelességének érzi, hogy megszólaljon és figyelmeztesse mindazokat, akiket megtéveszthet bárki, aki magát ugyan a keresztény tanítás mentén határozza meg, de mindeközben az emberi méltóságot semmibe veszi.
Continue
This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you accept our privacy policy.