KÉSZ - Civil evangelizációs egyesület
iroda@keesz.hu | +36 1 328 0164

Tagfelvétel

Belépési nyilatkozat: itt tölthető le.

Mivel a KÉSZ aktív munkája a helyi csoportokban zajlik, a KÉSZ tagsága is mindig a helyi csoportokhoz kötődik. Ezért, ha valaki tagja szeretne lenni a KÉSZ-nek, a következőket tegye:

Keresse meg a lakhelyén vagy lakhelye közelében működő helyi csoport elérhetőségét. Ez megtalálható honlapunkon a HELYI CSOPORTOK menüpont alatt, a csoport nevére kattintva. Jelentkezzen az ott megadott vezetőnél a belépési nyilatkozat kitöltésével. Ha nincsen elérhető közelségben működő helyi csoport, akkor lehetősége van arra, hogy saját maga alakítson egy új csoportot. Ennek érdekében vegye fel a kapcsolatot a KÉSZ központi irodájával.

"A Helyi csoport megalakulását legalább 10 főnek kell írásban kezdeményeznie az Elnökségnél a belépési nyilatkozatok egyidejű megküldésével. A Helyi csoport megalakulásához az Elnökség jóváhagyása szükséges. Ezután lehet összehívni az alakuló taggyűlést, amelyen valamelyik vezető tisztségviselőnek jelen kell lenni. " /KÉSZ alapszabály/

Tagdíj

Az Alapszabály VII. fejezet 2. §-a alapján minden rendes tag köteles tagdíjat fizetni. A tagdíj éves összege a Küldöttgyűlés 16/2021. (XI.6.) sz. határozata értelmében 2022. január 1. napjától diákoknak, közfoglalkoztatottaknak és munkanélkülieknek 1000 Ft, nyugdíjasoknak 2000 Ft és aktív keresőknek 5000 Ft.

Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.