KÉSZ - Civil evangelizációs egyesület
iroda@keesz.hu | +36 1 328 0164
Hírek
Lelki tavasz
A Lélek útján címmel folytatjuk Hitből pajzsot-sorozatunkat, melyben Gájer László katolikus pap, teológiai tanár beszél pünkösdről és saját istenélményeiről.
Tovább
Küldöttgyűlés Balassagyarmaton
A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége Balassagyarmaton tartotta tavaszi küldöttgyűlését április 26–28-án. Az idén 35 éves szervezet csoportvezetői és határon túli társszervezeteinek képviselői vettek részt a gazdag programot kínáló háromnapos rendezvényen.
Tovább
A boldoggá avatás felé - Isten szolgája Mindszenty József
Kerekasztal-beszélgetést szervezett a KÉSZ szombathelyi csoportja Mindszenty József bíborosról, ahol Kovács Gergely okleveles posztulátorral és Soós Viktor Attila történésszel beszélgetett Rétfalvi Balázs, a Szombathelyi Egyházmegyei Levéltár munkatársa.
Tovább
Együttműködő nemzet – A határon túli magyarság helyzete és jövője
Szabadkán járt a KÉSZ-fórum, amely első alkalommal került megrendezésre az anyaország határain túl Szili Katalin miniszterelnöki főtanácsadó, Pásztor Bálint, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke és Zachar Péter, a KÉSZ társelnökének részvételével.
Tovább
Harmincéves jubileum
Alakulásának harmincadik évfordulóját ünnepelte a KÉSZ kecskeméti csoportja április 10-én. A rendezvényen részt vett Zachar Péter Krisztián társelnök és Osztie Zoltán korábbi elnök.
Tovább
Búcsúzunk Tarján Leventétől
Életének 83. évében elhunyt Tarján Levente Baja város díszpolgára, a Szent László ÁMK nyugalmazott igazgatója, a bajai KÉSZ örökös és tiszteletbeli elnöke.
Tovább
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.