KÉSZ - Civil evangelizációs egyesület
iroda@keesz.hu | +36 1 328 0164
Hírek
Az oktatás jövője – a jövő oktatása
A magyar oktatás jövőjéről beszélgetett Rétvári Bence államtitkár, Gloviczki Zoltán, az Apor Vilmos Katolikus Egyetem rektora és Zachar Péter Krisztián, a KÉSZ társelnöke a Győrben megrendezett KÉSZ-fórumon március 21-én.
Continue
Zsuffa Tünde Nyíregyházán
Zsuffa Tünde a KÉSZ nyíregyházi csoportja szervezésében tartott előadást március 7-én. A hét sikeres regényt maga mögött tudó író szavai mélyen megérintették a hallgatóságot, megerősítve a résztvevőket a Gondviselésbe vetett hitükben.
Continue
KÉSZ-imalánc a békéért
Gyümölcsoltó Boldogasszony napján idén is folytatjuk az ünnephez kapcsolódó imaláncunkat, melyre szeretettel hívjuk a KÉSZ-csoportokat, a KÉSZ társzervezeteit és minden lelkes imádkozót!
Continue
Erős házasság, szilárd család, növekvő nemzet
A keresztény egyházak és civil szervezetek idén 16. alkalommal szervezik meg a Házasság hete-rendezvénysorozatot Magyarországon február 12. és 19. között. A KÉSZ elnökségének üzenetével mi is csatlakozunk a kezdeményezéshez.
Continue
A szombathelyi KÉSZ korábbi elnökét püspökké szentelik
Ferenc pápa Martos Levente Balázst, a Központi Papnevelő Intézet rektorát, a KÉSZ szombathelyi csoportjának korábbi elnökét az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye segédpüspökévé nevezte ki.
Continue
A Jel új ruhája
Nyolc évvel a jelujsag.hu elindulását követően lapunk új külsővel jelentkezik. Oldalunkon megtalálják az elmúlt tizenkét év teljes tartalmát, több mint 1300 cikket csaknem 250 szerző tollából.
Continue
This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you accept our privacy policy.