KÉSZ - Civil evangelizációs egyesület
iroda@keesz.hu | +36 1 328 0164
Hírek
Mérlegen a hármas iránytű: Isten, haza, család
Az Isten, haza, család hármasáról beszélgetett Törő András egyetemi lelkész, Hölvényi György EP-képviselő és Keresztes Dénes, a KÉSZ elnökhelyettese Mátészalkán szeptember 14-én, az egyesület közéleti kérdésekkel foglalkozó fórumsorozatának legújabb állomásán.
Tovább
Petőfi nyomában
A Keresztény Értelmiségiek Szövetségének Budapest XI. kerület Újbuda csoportja Kecskemétre látogatott szeptember 10-én az "Irodalmi barangolás a 200 éve született Petőfi nyomában" című rendezvénysorozat harmadik állomásán.
Tovább
Elfelejtett gyermekek
A SegítőKÉSZ-nek köszönhetően 600 ezer forint támogatásban részesült a Kárpátalján működő KEGYES Jótékonysági Alapítvány.
Tovább
Fényképekben őrzött keresztény értékek
A KÉSZ csornai csoportja a magyar fotográfia napja alkalmából rendezte meg a Keresztény ünnepek című fotókiállítást, melyen a Kárpát-medencei Magyarság Evangelizációjáért (KÁMME) Alapítvány által meghirdetett fotópályázat keretében készült képeket mutatták ...
Tovább
KÉSZ-es kitüntetettjeink
A Keresztény Értelmiségiek Szövetségének több tagja is állami kitüntetést vehetett át a Szent István-napi állami ünnepségek keretében.
Tovább
Megemlékezés a nándorfehérvári diadalról Budaörsön
567 évvel ezelőtt, 1456. július 22-én aratott győzelmet Hunyadi János serege a törökök felett Nándorfehérvárnál. A budaörsi KÉSZ-csoport szervezésében erre emlékeztek Hunyadi János szobránál.
Tovább
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.