KÉSZ - Civil evangelizációs egyesület
iroda@keesz.hu | +36 1 328 0164
Hírek
A Szűzanya hegedűse a JEL-ről
Melinda Dumitrescu hegedűművésszel is találkoztak az elmúlt héten Medugorjében lévő magyar zarándokok. A több nyelven beszélő hegedűművész arra buzdította a résztvevőket, hogy olvassák a Jel c. internetes folyóíratot.
Tovább
Határtalanul
Kárpátalján is bemutatkozott a KÉSZ Hűséggel és tettreKÉSZen c. fotókiállítása Magyarország Beregszászi Konzulátusa és a Beregszászi Keresztény Értelmiségiek Szövetsége meghívására június 5-én.
Tovább
Összetartozunk - Harangozással és imával emlékeztünk
Június 4-én 16.30-kor megszólaltak a harangok templomainkban, majd imádságos megemlékezéseket tartottak Kárpát-medence-szerte a magyar nemzet egységéért, a keresztény hit védelméért és a békéért. Köszönjük a felhívásunkra érkezett közösségek visszajelzését.
Tovább
Európa és hazánk jövője a tét – Szavazzunk keresztény értékekre és hiteles vezetőkre
A KÉSZ immár hagyományosan minden nemzeti és európai választás előtt buzdítja tagjait és valamennyi  jószándékú magyar állampolgárt, hogy vegyen részt a szavazáson és elsősorban a keresztény társadalmi tanítás értékei alapján adja le voksát.
Tovább
Jákra látogatott a KÉSZ szombathelyi csoportja
A szombathelyi zarándokok bejárták a megújult, 800 éves jáki Szent György-templomot, meghallgatták a Kollányi Ferenc egykori jáki apát, életútját bemutató előadást, és részt vettek a Zakó Jenő jáki plébános által bemutatott szentmisén.
Tovább
Kerekasztal-beszélgetés a keresztény irodalomról
Nagy Balázs, Bessenyei Gábor és Béres Tamás kortárs keresztény írók beszélgettek a keresztény irodalom gyökereiről, kihívásairól és a magyar irodalomban megtalálható gyöngyszemekről a nyíregyházi KÉSZ-csoport és a Bessenyei Irodalmi Társaság meghívására.
Tovább
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.