KÉSZ - Civil evangelizációs egyesület
iroda@keesz.hu | +36 1 328 0164
Keresztény Értelmiségi Kör (KÉK)
Ezen a helyen a mindenható Istennek szélesebb a mosolya
Délvidékre látogatott a KÉSZ csornai és győri csoportja a Keresztény Értelmiségi Kör (KÉK) meghívására augusztus 26–28. között. A háromnapos utazásról írt személyes hangvételű beszámolót Ottófi Rudolfné győri elnök.
Continue
Szent Adalbert-díj 2015
Harmat Károly ferences áldozópapnak a Vajdaságban a magyarságért és a kereszténységért végzett tevékenységéért, szerteágazó lelkipásztori és közéleti, valamint valláspublicisztikai téren végzett munkájáért adományozta a KÉSZ elnöksége a Szent Adalbert-díjat ...
Continue
Testvérekké lettünk
A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége és a Keresztény Értelmiségi Kör tíz éve írt alá együttműködési szerződést. A kerek évforduló kapcsán beszélgettünk Szabó Károllyal, a Délvidéken működő testvérszervezet elnökével.
Continue
Találkozó a Kárpát-medencei magyarságért
Kárpát-medencei munkaértekezletet tartott a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége határon túli magyar társszervezeteivel október 28-án Nyíregyházán.
Continue
Kárpátaljai színészek vendégjátéka Zentán
Teltházas nézőtér előtt mutatták be Zentán Verebes Ernő Gerendák című darabját. Közönségtalálkozó színesítette a programot.
Continue
A kenyeret alkotó morzsák
Védőszentjét, Szent Ágostont ünnepelte a vajdasági Keresztény Értelmiségi Kör augusztus 25-én, Kúlán. A rendezvény előadója Makláry Ákos, a KÉSZ elnöke volt.
Continue
This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you accept our privacy policy.